Madárkák

2010. november 20., szombat

Fogtündér látogatóban!

Nálunk a Fogtündér még nem viszi, hanem hozza a fogakat.
Nagyon sokat várattak magukra, de végre megérkeztek. Kibújt Csenge 6 fogacskája. 3-3 fent és lent elöl. Már fél éves kora óta, ha nyűgösködött egy kicsit, mindig azt mondtuk, biztosan jön a foga. Hát, lassan csak megérkeztek ezek a kis fogacskák. Egy hónap alatt jött elő mind a hat.
Próbáltuk lefényképezni, de olyan képet nem sikerült készíteni, amelyiken az összes látszik. Nagy szerencsénk volt velük (remélem a többivel is így lesz), mert úgy bújtak elő, hogy észre se vettük őket. Csenge nem volt nyűgös, nem lázasodott be, nem lett náthás... Semmi tünet, csak a fogacskák.
Ha már megjelent ez a sok kis apróság, úgy illik, hogy ne a pihenőszékben fogyasszuk el a tízórait, az ebédet és az uzsonnát, hanem egy igazi etetőszékben. Ezért be is szereztünk egy szép darabot. Állítható a magassága, több fokozatban dönthető a háttámlája, állítható, levehető a tálcája és még biztonsági öve is van. Szerintem egy nagyon praktikus darab és - nem utolsó sorban - szép is!


Egyedül is próbálkozom, de sajnos nincs a kanálon semmi.


Az etetőszék nagyon kényelmes, a vacsi pedig finom!


1 megjegyzés:

  1. szia
    Boginak is egy éves korában kezdtek el kibújni a fogacskái, az első szülinapját bújt ki az első:)tényleg nagyon trendi etetőszéke van a kisasszonynak, ebben csak finomakat és jóízűeket lehet enni:)

    VálaszTörlés