Madárkák

2010. december 3., péntek

Térdeplés 2.

Ahogy az előző bejegyzésben már említettem, Csenge egyre ügyesebben közlekedik. Imád játszani! A nappali az ő birodalma. A szőnyeget is azért vettük, mert nem szerettük volna, ha a parkettán megfázik. Így legalább melegíti a szőnyeg egy kicsit (amíg persze rajta marad). Rengeteg játékot sikerült felhalmoznunk ilyen rövid idő alatt is, kicsit félünk, hogy mi lesz később. Még egy éves sincs, de már nem most sem férünk el a sok apróságtól.
Az asztal rúdja Csenge egyik kedvenc akadálya. Imád átmászni rajta, bár néha még egy kicsit nehezen megy, de a végsőkig küzd!




A biztonság kedvéért még csak megfelelő óvintézkedések betartás mellett ülhet a szőnyegen (ezért van mögötte a párna), mert hajlamos elfeledkezni arról, hogy ül és ebből a helyzetből csak támaszkodással lehet odébb állni. Így néha sajnos felborul, de viszonylag óvatosan teszi ezt is, vigyáz magára. Azért néha előfordul, hogy koppanás van. Igaz, a párna csak akkor védi meg, ha pont hátra felé borul, de hát nem lehet kipárnázni az egész szobát!

Csenge nagyon elégedett a tudományával, ez annak is köszönhető, hogy mindig megdicsérjük, ha pl. ránk mászik, vagy felkapaszkodik a macis dobozra. Ilyenkor tapsolunk és ennek ő láthatóan nagyon örül!

Itt is azt várja, hogy mikor veszem már észre, hogy feltérdelt a kutyus mellé! Észrevettem, megdicsértem és megszólaltattam az ugató kiskutyáját! Ő ezt egy széles mosollyal jutalmazta, majd megpuszilta Fifi kutyát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése